LIVESTREAMING DIENST SABBAT 28 AUGUSTUS 2021

In deze samenkomst zal Henk Bentveld de woordverkondiging doen, Marco van der Linden heeft in deze dienst de leiding.

Voor de samenkomsten de komende tijd zult u persoonlijk uitgenodigd worden. Alvast hartelijk dank voor uw begrip.

Wanneer u aanwezig wilt zijn bij de viering van het Bazuinenfeest op dinsdag 7 september dan kan dat door u hiervoor aan te melden via info@gemeenteshamar.nl. De dienst zal dan ook om 11.00 uur beginnen. Wel geldt ook weer dat we beperkt zijn v.w.t. het aantal bezoekers, dus vol is vol.

LIVESTREAMING DIENST SABBAT 28 AUGUSTUS 2021

2 thoughts on “LIVESTREAMING DIENST SABBAT 28 AUGUSTUS 2021

• 25 augustus 2021 at 23:54
    Permalink

Mogen wij ook komen ?

Johanna Everaars en willem piet ?

• Arry Moerman
      26 augustus 2021 at 12:37
      Permalink

Goedemiddag, zoals op de website vermeld staat werken we in de maand augustus met de achternamen op alfabet, zie deze tekts:
      Voor het bezoeken van de samenkomst op:
      28 augustus is iedereen waarvan de achternaam begint met T t/m Z welkom
      U hoeft zich in deze periode dus niet aan te melden. Wel graag bij binnenkomst uw naam laten noteren door het welkomteam.
      Wat het eten met elkaar betreft: Deze periode vragen wij u om uw eigen lunchpakketje mee te nemen. Wij zorgen voor iets bij de koffie.
      Vanaf 4 september kunt u weer persoonlijk uitgenodigd worden. Als u dat wilt dan graag even een berichtje sturen naar info@gemeenteshamar.nl