LIVESTREAMING DIENST SABBAT 25 SEPTEMBER 2021

In deze samenkomst zal Jack van der Tang spreken en heeft Marco van der Linden de leiding.

Voor de samenkomsten op de sabbat zult u de komende tijd persoonlijk uitgenodigd worden. Alvast hartelijk dank voor uw begrip.

Wanneer u aanwezig wilt zijn bij de viering van “de Vreugde van de Wet” op dinsdag 28 september dan kan dat door u hiervoor aan te melden via info@gemeenteshamar.nl. Deze dienst zal ook om 11.00 uur beginnen.

Wij willen deze feestdag o.a. vullen met behulp van inbreng van de gemeenteleden zelf, zoals het doen van getuigenissen of iets dergelijks, b.v. wat God doet/heeft gedaan in uw/jouw leven. Als u iets wilt inbrengen dan graag vooraf een mailtje naar info@gemeenteshamar.nl.

LIVESTREAMING DIENST SABBAT 25 SEPTEMBER 2021