STUDIE EN SABBATSMAALTIJD MET KAREN STRIJKER

Op vrijdagavond 25 januari komt Karen Strijken uit Na’aleh (Israël) weer bij ons. Ze komt dan weer een woordstudie geven en houden we de maaltijd met elkaar. Helaas is er een beperking voor aantal deelnemers dus geef u snel op via dit emailadres: info@gemeenteshamar.nl . Het is de bedoeling dat we een pot luck maaltijd houden, dus dat iedereen iets meebrengt. We denken dan aan bijv. salades, hartige taart, iets met fruit, rauwkost, zoetigheid, enz. Zelf zorgen we voor brood en soep. Op zaterdag 26 januari spreekt Karen bij gemeente Shamar en zal ze weer een Psalmenstudie doen. Aanvang 11.00 uur.

IVM MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS AANMELDINGEN NA OVERLEG!

Van harte aanbevolen!

STUDIE EN SABBATSMAALTIJD MET KAREN STRIJKER