KESHER CURSUS VANAF 6 MAART

Gemeente Shamar start een Kesher cursus
Dit voor degene die de Kesher cursus nog niet heeft gevolgd of opnieuw wil volgen.
Via deze link kunt u meer info vinden: https://www.shoresh.nl/trainingen/kesjer-cursus. De cursus gaat uit van de stichting Shoresh. Paul Jaeger is de cursusleider.
De cursus start op woensdag 6 maart 2024 in het gebouw van Shamar aan de Kerketuinenweg 10-C te Den Haag.
Het zijn totaal 11 aan een sluitende woensdagavonden. Van 19.00 uur tot 22.00 uur. Met een pauze halverwege.
U zult op de site van Shoresh lezen dat het 10 avonden zijn van 2 uur. Dus dan ziet u het verschil wat Paul u aanbiedt voor dezelfde prijs. U krijgt er een boekwerk bij met de lessen erin verwerkt. Dus altijd handig om te hebben als naslagwerk.
Er kunnen 24 mensen meedoen. Er zijn al een aardig aantal die zich hebben opgegeven dus wacht niet te lang met opgeven als u ook wilt meedoen.
U zult een hoop kennis opdoen om meer inzicht te krijgen hoe de kerk in de afgelopen eeuwen zich gedragen en ontwikkeld heeft m.b.t. het geloof en Israël. Er zal ook Bijbelstudie gedaan worden m.b.t. deze onderwerpen: “Wat zegt de bijbel. “
U kunt zich opgeven bij Hanneke Bouterse via de mail: habowe22@gmail.com
Onderwerp: Kesjer cursus
De coördinatie is in handen van Gert en Hanneke Bouterse

De kosten zijn € 55,00 p.p.

KESHER CURSUS VANAF 6 MAART

4 thoughts on “KESHER CURSUS VANAF 6 MAART

 • 7 februari 2024 at 9:49
  Permalink

  Beste vrienden, kan deze cursus ook via zoom of online gegeven worden? Met vriendelijke groetjes en Gods zegen, Sigrid

 • 11 februari 2024 at 15:32
  Permalink

  Goedendag,ook ik had deze vraag willen stellen.
  Maar is niet meer nodig,daar het antwoord nu bekent is. Wel jammer trouwens dat het online niet lukt deze cursus te kunnen volgen. Maar misschien dat het later online kan komen?

  Ik wil graag mijn dank uitspreken over de mooie bemoedigende diensten die deze gemeente geeft,ik woon in Hoogezand en kan daar in mijn beleving geen juiste gemeente vinden die het beste aansluit bij Gods Woord en mijn eigen ontwikkeling ten aanzien van Zijn Woord,daarom ben ik zeer blij en dankbaar voor deze diensten.

  Shalom en Gods onmisbare Zegen toegewenst, hartelijke groet van een zus in de liefde van Onze Heer en Heiland, Diana Hulshof-Siebe uit Hoogezand.

  • Jack van der Tang
   12 februari 2024 at 11:25
   Permalink

   Dankjewel Diana, voor je bemoedigende woorden en fijn dat we zo tot zegen mogen zijn met de Livestreaming. Wat betreft de Kesher cursus. Hij wordt niet opgenomen. Gods zegen.

Comments are closed.